NIEUW IN VERKOOP
PAND#1 – 12 eigentijdse en moderne twee- en driekamerappartementen!

Wonen aan de rand van het dorp, in een groene omgeving, en dicht bij het station? Dat is mogelijk in de nieuwe twee- en driekamerappartementen van de wijk Rimpeler. De appartementen zijn kleinschalig opgezet en van alle moderne gemakken voorzien. Het duurzame en landelijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat jij je snel thuis zult voelen op deze plek.

De 12 appartementen van PAND#1 bevinden zich centraal in het nieuwbouwplan. Het gebouw ligt direct aan een groenstrook. Langs het gebouw loopt een fietspad en een wandelpad. De bestaande oude bomen geven samen met de nieuwe beplanting het terrein een natuurlijk en sfeervol karakter. Het gebouw bestaat uit 12 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Het gebouw heeft een robuuste, stoere uitstraling. De natuurlijke steenkleuren, afgewisseld met hout, sluiten mooi aan bij de landelijke omgeving.

Brochure

Prijslijst 12 appartementen Rimpeler Putten fase 3

Begeleidende brief aankoopprocedure

Inschrijfformulier

Contact


Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.