Zielman Makelaardij O.Z.

Geheel verkocht! Rimpeler fase 6

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Zeer binnenkort: volgende week woensdag, 14 juli gaan wij van Zielman Makelaardij in samenwerking met Het Geldersch Huys Makelaars in verkoop met Fase 6 van Rimpeler. In deze fase worden 6 twee-onder-één-kapwoningen, 6 hoekwoningen, maar liefst 8 middenwoningen en een bouwkavel voor een vrijstaande woning aangeboden. Vanaf volgende week woensdag zijn op de websites van de makelaarskantoren en de projectwebsite woneninrimpelerputten.nl de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier te downloaden. Uiteraard is de documentatie ook verkrijgbaar bij ons op kantoor en plannen wij graag een afspraak in om de documentatie persoonlijk door te nemen.

Automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als woningzoeker bij ons kantoor en blijf automatisch op de hoogte van dit nieuwe project.

NB: verkoopprijzen en brochures zijn bij onze kantoren helaas nog niet aanwezig. Deze documentatie volgt volgende week.

In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door veel groen. De wijk wordt gesitueerd aan de westkant van Putten, tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en Rimpelerweg. In totaal komen er ruim 300 woningen verdeeld over verschillende woonerven. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor een karaktervolle woonwijk ontstaat! Bij het creëren van de wijk wordt de BENG-norm gehanteerd, waardoor de woningen nu al voldoen aan de duurzaamheidseisen van 2021. Een fijn thuis voor iedereen!

Dorps, groen en sfeervol zijn de kenmerken van dit nieuwe project.

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.