Huis verkopen in Putten

Huis verkopen in Putten

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Putten: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Putten en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Putten te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Putten en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Putten.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Het historische Putten: een mooie plaats om te wonen

  Het historische Putten is een mooie plaats om te wonen, maar ook om een dagje weg of een weekendje weg naartoe te plannen. Er is altijd wel wat te beleven. Mooie natuur, een gezellig centrum en een bijzondere geschiedenis.

  Wat is er allemaal te doen in Putten?

  Prachtige fietsroutes door het bos en de weilanden, picknicken op de heide of een watergevecht in het zwembad: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Putten. Wij zetten de praktische locaties en de leukste en mooiste bezienswaardigheden graag voor u op een rijtje:

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Natuurgebied de Veluwe
  Putten ligt vlakbij de Veluwe. De Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het gebied omvat bos, heide, zandvlakten, landgoederen en zeer spectaculaire uitzichten. Bovendien is De Veluwe dé plek om wild te spotten!

  Het mooie centrum
  Geniet van het leuke centrum van Putten met de diverse terrasjes, restaurantjes en lunchrooms. Ontspan op het terras en geniet van een koffie, iets fris, een wijntje uit de lokale wijngaard in Ermelo of een Hert Bier.

  Landgoed Schovenhorst
  Landgoed Schovenhorst staat ook wel bekend als het mooiste geheim van Putten. Het is een 170 jaar oud landgoed en is beroemd om zijn 5 bomentuinen. Op het landgoed valt genoeg te beleven voor alle leeftijden; zo kunt u hier terecht voor schoolreisjes, kinderfeestjes, rondleidingen en nog veel meer.

  Delta Schuitenbeek
  Delta Schuitenbeek is dé locatie om te genieten van de bijzondere waternatuur die Putten rijk is. Ontdek de randmeren en het Nuldernauw, prachtige plekken waar de natuur zoveel mogelijk met rust wordt gelaten.

  Bierbrouwerij Hert Bier
  Putten heeft een eigen bierbrouwerij. Hier kun je terecht voor rondleidingen en proeverijen. Even lekker bourgondisch genieten van hapjes en een Hert Bier, een echt Puttens biertje met het thema ‘leven’.

  Mariahoeve
  Een prachtige boerderij vanuit begin 1900 die er nog steeds uitziet zoals de boerderijen er vroeger uitzagen. Mariahoeve is een boerderijmuseum waar diverse activiteiten door het jaar heen worden georganiseerd, zoals lezingen, schoolprogramma’s en markten. Bovendien heeft het ook nog een minicamping met kampeerplaatsen, blokhutten en gastenverblijven, zodat u kunt overnacht op deze mooie, idyllische locatie.

  Recreatiegebied Strand Nulde
  Strand Nulde ligt op zo’n kleine 15 minuten rijden van Putten. Het recreatiegebied heeft diverse zandstrandjes en biedt speelvoorzieningen voor kinderen. Er zijn verschillende horecagelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Bovendien is er een jachthaven en een surfcamping waardoor er altijd wat te beleven valt.

  Praktische locaties

  • In Putten kan je gebruik maken van 7 verschillende supermarkten, voornamelijk verspreid door het centrum maar ook daarbuiten.
  • Er zijn meerdere basisscholen verspreid door Putten. Genoeg keuze en altijd in de buurt. Bovendien is er ook een middelbare school: het Christelijk College Groevenbeek. Deze bevindt zich op zo’n 600 meter van het centrum.
  • Er bevinden zich meerdere sportclubs in het dorp. Zo zijn er onder andere 2 voetbalclubs, een badmintonvereniging, 2 tennisverenigingen, een tafeltennisvereniging, verschillende buitensportclubs (mountainbiken, hardlopen, etc.) en meerdere sport- en fitnesscentra.
  • De dichtstbijzijnde steden van Putten zijn: Amersfoort (24 km) en Harderwijk (13 km).
  • Binnen 10 minuten bevindt u zich vanuit Putten op de A28, waarmee u in een half uurtje in Amersfoort bent. Harderwijk bereikt u het snelst via de N303 in ongeveer 20 minuten.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244