Huis verkopen in Ermelo

Huis verkopen in Ermelo

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Ermelo: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Ermelo en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Ermelo te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Ermelo en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Ermelo.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Ermelo, een dorp met een veelzijdig karakter

  Ermelo is een dorp met een veelzijdig karakter, een geweldige plek om te wonen, te werken en om van te genieten tijdens een weekendje weg of vakantie. Waarom? Met de Veluwe in de ‘voortuin’ en het strand in de ‘achtertuin’.

  Wat is er allemaal te doen in Ermelo?

  Veel activiteiten in en om Ermelo vinden in de buitenlucht plaats: fietsen over de mooie hei, paardrijden door de bossen, surfen bij Strand Horst of klimmen in klimbos Ermelo. Het buitenleven staat centraal. Daarnaast zijn winkelen in het gezellige centrum, wijn proeven in de lokale wijngaard en genieten van de rust bij de Schaapskooi ook typerende activiteiten in Ermelo.

  Wij zetten zowel de praktische zaken als de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  Strand Horst
  Strand Horst is één van de populairste windsurf- en kitesurflocaties van Nederland. Dit komt door de centrale ligging en het ondiepe water. Door de diverse ligweiden en zandstranden is het perfect voor een dagje aan het water.  

  Klompenpaden
  Klompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze voeren over onverharde paden via boerenland en landgoederen. Dé manier om het mooie buitengebied van Ermelo op een rustige manier te ontdekken.  

  Wijngaard Telgt
  De echte wijnliefhebber kan en mag Wijngaard Telgt niet overslaan. Bij Wijngaard Telgt worden diverse soorten wijn gemaakt. Kies voor een rondleiding, een excursie, een wijnproeverij of geniet van een glaasje wijn op het wijnterras in de natuur.

  Landgoed Staverden
  Bij een bezoek aan Ermelo mag Landgoed Staverden niet ontbreken. Het landgoed bestaat uit een koetshuis, een landhuis, een oranjerie en een mooi aangelegd park. Ontdek al wandelend de gevarieerde natuur en de verschillende diersoorten.  

  De Schaapskooi
  Ga op zoek naar de kudde schapen op de heide en leer op een interactieve manier meer over De Schaapskooi.

  Museum Het Pakhuis
  In Museum Het Pakhuis kunt u op expeditie door het verre verleden van Ermelo.

  Praktische locaties

  • De gemeente Ermelo telt 7 supermarkten in verschillende prijsklassen. Daarnaast vindt op elke dinsdagochtend de weekmarkt plaats op het Raadhuisplein.
  • Bent u op zoek naar een goede basisschool of middelbare school voor uw kind(eren)? Ermelo biedt meer dan 10 verschillende basisscholen, 3 scholen in het speciaal onderwijs en 1 school voor het voortgezet onderwijs.
  • Ermelo biedt diverse mogelijkheden om te sporten. Van voetbal, atletiek en basketbal tot karate en roeien.
  • De dichtstbijzijnde, grote stad bij Ermelo is Amersfoort op 23 km. Ook Apeldoorn ligt vlakbij op 25 km afstand.
  • Vanuit het centrum van Ermelo zit u binnen 6 minuten op de A28. Gunstig gelegen nabij de snelweg dus.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244