Huis kopen in Stroe

Huis kopen in Stroe

Bent u van plan om een huis te kopen in Stroe? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Stroe. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Stroe? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Stroe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Stroe? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Stroe en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Stroe of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Stroe, één van de oudste nederzettingen van Nederland

  Stroe is waarschijnlijk één van de oudste nederzettingen van Nederland. Stroe is een dorp in de gemeente Barneveld op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Door deze ligging is Stroe dé perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietsroutes door beide natuurgebieden. Geniet van de rust, geniet van Stroe.

  Wat is er te doen in Stroe en omgeving?

  In het dorpje Stroe staat gezelligheid centraal. Zowel voor de inwoners als voor dagjesmensen in Stroe is er van alles te beleven in Stroe zelf en de omgeving.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Geitenboerderij De Groote Stroe
  Geitenboerderij De Groote Stroe heeft een groot assortiment biologische geitenkazen. Door de boer en boerin zelf gemaakt. De geitenboerderij is ook open voor rondleidingen. Tijdens een rondleiding ontmoet u de geiten, proeft u een lekker stukje kaas en krijgt u te zien hoe de kazen gemaakt worden.

  Klein Boskoop
  Klein Boskoop is een kijk- en wandeltuin in Stroe. Het is de naam van de tuin van de familie van Vliet, middenin de Veluwe. Een schitterende kijktuin waar u in het seizoen gemakkelijk een paar uur kunt ronddwalen.

  Het Marskramerpad
  Stroe ligt aan de Europese wandelroute E11, beter bekend als het Marskramerpad. Het Marskramerpad is een lange-afstand-wandelpad dat Den Haag en het Duitse Bad Bentheim met elkaar verbindt. Het Marskramerpad is 372 km lang.

  Rijksmonumenten
  De plaats Stroe telt 6 inschrijvingen in het Rijksmonumentenregister. En allemaal zijn ze het bezoeken waard. Van een terrein met 12 grafheuvels en overblijfselen van verschillende prehistorische cultuurperioden tot de Kegelschuur en Hoeve Hooimansgoed.

  Praktische locaties

  • Het dorp Stroe telt 1 supermarkt, maar in de gehele gemeente Barneveld heeft u een uitgebreide keuze aan diverse soorten supermarkten.
  • In Stroe vindt u 1 basisschool. Basisschool De Bron. Voor scholen voor het voortgezet onderwijs zit u in de gemeente Barneveld helemaal goed.
  • Stroe ligt vlakbij de snelweg A1. Binnen een kleine 15 minuten zit u op de snelweg naar uw bestemming.
  • Ondanks dat Stroe een redelijk klein dorp is, is er toch een vrij divers aanbod aan sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltennisvereniging, fitness, een sjoelvereniging, een vereniging waar boksen en taekwondo aangeboden worden, een tennisvereniging, een voetbalvereniging en een zaalvoetbalvereniging.
  • Stroe ligt op een kleine 5 km afstand van Barneveld.

  Woningen te koop in Stroe

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244