Zielman Makelaardij O.Z.
9 foto's Telgterweg 1A in Putten, 3881 LL

Putten – Telgterweg 1A

€ 1.500,- p/m.
2002
Omschrijving
Ligging

Bedrijfspand bestaande uit kantoorruimte met opslagruimte
bouwjaar: 2002
Gebruiksoppervlakte 180 m²

Parallel aan de Oude Rijksweg gelegen met eigen oprit en parkeerplaatsen!

Indeling: entree/hal met toilet en doorgang naar kantoorruimte met balie, vaste bureaus en rondom op maat gemaakte kasten/opbergruimte, systeemplafond met inbouwspots en airco.
De kantoorruimte geeft toegang tot een binnenruimte met opslagmogelijkheden, daarnaast beschikt de kantoorruimte over een groot raam welke een doorkijk geeft naar deze binnenruimte.
Tevens is vanuit de kantoorruimte een separate werkruimte toegankelijk. Ook vanuit deze werkruimte is de binnenruimte toegankelijk welke is voorzien van een klein keukenblok, royale lichtstraat en een roldeur met separate loopdeur.

Huursom € 1.500,- p/m (excl. gas, water en elektra)


nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.