Zielman Makelaardij O.Z.
1 foto's Stationsstraat 14 in Putten, 3881 AD

Putten – Stationsstraat 14

€ 1.745.000,- k.k.
2.880 m2 1930
Omschrijving
Ligging

Uniek statig en karakteristiek dertigerjaren kantoorpand gelegen op een royaal perceel van 2.880 m² grond. Een prachtige plek om uw bedrijf te mogen vestigen. Het pand is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Bouwjaar circa 1930 maar in 2008 in zijn geheel gerenoveerd. Het pand is gebouwd in notarisstijl. 32 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bouwjaar woning: circa 1930, verbouwjaar 2008
Perceel oppervlakte: 2880 m²
Gebruiksoppervlakte wonen circa: 681 m²
Inhoud woning circa: 2595 m³

Een prachtige en unieke locatie om u bedrijf te vestigen. In 2008 is het gehele pand verbouwd en gerenoveerd van deels woonhuis met kantoren naar een royaal statig kantoorpand. Tijdens de verbouwing zijn karakteristieke stijlelement bewaard gebleven. Daarnaast is het pand verbouwd met hoogwaardige materialen. Het gele kantoor is uitgerust met airconditioning, patchkast, UTP-aansluitingen en voldoende stroomvoorziening in alle kantoren, glasvezelkabel en alarm. Het pand is multifunctioneel ingericht en zo te betrekken. Alle kantoren zijn voorzien van scanbehang en afgewerkt in een neutrale kleurstelling. De huidige eigenaar heeft alle voorzieningen getroffen voor het vestigen van een kantoor.

Het kantoorpand heeft op de begane grond: 7 kantoorruimtes, 4 spreekkamers, 4 toiletruimtes, 4 archiefkasten en patchkast. De eerste verdieping is uitgerust met zes kantoren, keuken en toiletruimte. De zolderverdieping is uitgerust in één grote ruimte met keukenblok en badkamer.
Veranda met archiefruimte: Buiten bevindt zich een royale veranda die is uitgerust met een separate archiefruimte. Deze archiefruimte is beveiligd met alarm die aangesloten is op de meldkamer.
– Tijdens de verbouwing is er een professioneel lichtplan opgesteld zodat elk kantoor beschikt over voldoende led verlichting.
– De gehele buitengevel is gereinigd en opnieuw gevoegd (2008).
– Aan de voorzijde is het pand op de beneden verdieping uitgerust met markiezen.
– Schilderwerk buiten is jaarlijks onderhouden. In 2014 is het pand in zijn geheel aan de buitenzijde geschilderd.
– Parkeren op eigen terrein is geen probleem. Het perceel beschikt over 32 riante parkeerplaatsen.
– Gebouwd als notaris kantoor/woonhuis daarna zorgkantoor Noord/West Veluwe. Aansluitend als woonhuis voor dubbele bewoning gefungeerd en de laatste tien jaar was hier een accountants kantoor gevestigd.

Gezien de geschiedenis van dit pand is het dus uitermate geschikt voor diverse doeleinden!

Heeft dit prachtige pand uw interesse gewekt, download voor meer informatie de brochure of neem contact op met ons kantoor!


nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.